Op zoek naar het perfecte verblijf om de kerstvakantie door te brengen? Geniet bij Mooi Twente Lodges van een betoverend Kerst arrangement. Ons Kerst arrangement biedt 4 overnachtingen in een luxe Wellness lodge met buitenspa en sauna, elke ochtend een luxe Twentse ontbijt box, een heerlijk Kerstdiner en meer. Boek nu en laat de betovering van Twente jouw kerst onvergetelijk maken!

Dompel jezelf onder in de magie van Kerstmis en laat de feestdagen dit jaar echt speciaal zijn. Ons betoverende Kerst arrangement is ontworpen om jou en jouw dierbaren een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ons Kerst arrangement is geldig van 24 tot 28 december en bied je alle comfort en luxe voor een heerlijke vakantie.

Geniet tijdens jouw verblijf van al het comfort dat onze Wellness lodge te bieden heeft, zoals de sauna en buitenspa. Als je aankomt in de lodge staat er een fles champagne voor je klaar om de feestelijkheden met een sprankelend tintje te beginnen. Elke ochtend wordt een heerlijke luxe Twentse ontbijt box vol met streekproducten bij de lodge bezorgd.

Laat onze chef-koks jouw smaakpapillen verwennen met een heerlijk Kerstdiner op 25 december. Proef de warmte en liefde van Kerstmis in elk gerecht. Verken de schilderachtige schoonheid van Park Singraven tijdens een betoverende kerstwandeling. Laat de frisse lucht en de natuurlijke pracht van Twente jouw ziel verwarmen.

Inbegrepen in ons Kerst arrangement zijn 4 overnachtingen, 4 ontbijt boxen, een heerlijke fles champagne en een Kerst Diner op 25 december. Neem contact met ons op en reserveer jouw plek voor dit magische kerstavontuur. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij Mooi Twente Lodges voor een kerst die jouw verwachtingen zal overtreffen!

Inbegrepen

  •  4 overnachtingen in een Wellness lodge met sauna en buitenspa
  • Elke ochtend een luxe Twentse ontbijt box met streekproducten
  • Kerstdiner in Bistro de Hoeve op landgoed Kattenbergse Hoeve op 25 december
  • Fles champange in de lodge bij aankomst
  • Bedlinnen en handdoeken

Prijs per persoon

€ 585

Bezetting: 2 personen

€ 422

Bezetting: 3 personen

€ 340

Bezetting: 4 personen

Excl. Toeristenbelasting á €1,10 p.p./p.n., Reserveringskosten á €9,95 en Schoonmaakkosten á €75


Direct aanvragen