Nederland is een fantastisch land en ontzettend veelzijdig. We genieten van de lange kusten en eilanden, onze prachtige meren en de rust en ruimte in het binnenland. De afgelopen tijd heeft ons nog meer geleerd dat Nederland als vakantieland zeer wordt gewaardeerd.

  • 35 luxe en vrijstaande lodges in een prachtige natuurlijke omgeving
  • Aan de rand van het dorpje Markelo in het centrum van Hof van Twente
  • Uniek eigentijds design met een fraai aangelegde tuin en terras
  • Twee slaapkamers, twee badkamers, sauna en spa
  • Succesvol verhuur- en beheerconcept met uitstekende huurinkomsten
  • Ruime percelen eigen grond van gemiddeld 390 m2
  • Woonoppervlak lodge 70 m2 met aanvullend 30 m2 aangelegd terras
  • Prijsrange turn-key en inclusief inventaris: € 220.000 - € 240.000 v.o.n.

Mooi Twente Lodges

En juist hier in Twente bij het authentieke dorpje Markelo ontwikkelen wij ons nieuwe project Mooi Twente Lodges. 35 unieke en luxe vakantiehuizen op ruime kavels eigen grond in een mooie natuurlijke omgeving. De lodges kenmerken zich door een doordachte indeling waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte.

De combinatie van grote ramen en schuifpuien zorgen niet alleen voor veel licht maar voegen de living samen met het ruime terras. De fraaie openhaard (gas) versterkt als verbindend element het binnen- en buitenleven nog meer met elkaar.

Meer weten? Vraag onze brochure aan.

Oogstrelend mooi Nederland

Waar kun je nog helemaal tot rust komen en genieten van ongerepte bossen, weilanden omringd met houtwallen in een glooiend landschap en de landelijke sfeer proeven? Het kan nog in de Twentse natuur, het landgoed van Nederland waar het leven op een rustiger tempo verloopt. In Twente laat men zich namelijk niet opjagen!

Lees meer over de natuur

Twente – hof van Nederland

Twente is een heerlijk stukje Nederland om vakantie te vieren. Je vindt hier geen massatoerisme maar wel alles wat je zoekt voor een weekend of weekje er lekker tussenuit. Het is een regio vol natuurgebieden, imposante landgoederen en eeuwenoude boerderijen. Fiets- en wandelpaden doorkruisen het heuvelachtige landschap.

Lees meer over de omgeving

EEN sportieve uitvalsbasis

Rijd over de opvallende essen, de typische glooiende akkers in het Twentse landschap en verken de vijf heuvelen of kies een van de wandelroutes waarvan er zelfs een is onderscheiden als de mooiste van 2018. Ervaar dat Twente de perfecte vakantiebestemming is voor fietsers en wandelaars.

Lees verder

In Twente heerst rust en is er volop ruimte om te onthaasten in de natuur.

INFORMATIE & CONTACT

Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de woning wordt door My Next Home begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, verhuurmogelijkheden en de fiscaliteit.

In het aankooptraject ontvangt u van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, etc.