Voorjaarsvakantie met korting: 7=5
Genieten met korting tijdens voor de voorjaarsvakantie

Geniet van een leuke en ontspannen vakantie voor het hele gezin tijdens de voorjaarsvakantie bij Mooi Twente Lodges. Onze comfortabele lodges zijn gelegen in een prachtige, rustige omgeving en bieden verblijf voor maximaal 4 personen.

Maak leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld het techniek museum in Hengelo of avonturenpark Hellendoorn en geniet van Twente tijdens de voorjaarsvakantie


Lees meer

Cultuur & Culinair Arrangement
Geniet van een unieke vakantie vol cultuur en culinaire hoogtepunten

Geniet van een unieke vakantie vol cultuur en culinaire hoogtepunten bij Mooi Twente Lodges. Ons Cultuur & Culinaire arrangement biedt 3 overnachtingen, entreekaarten voor het Rijksmuseum Twente, een 4-gangen wildmenu en meer. Boek nu uw verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie in Twente!


Lees meer

Midweek samen er op uit
Ontdek samen Twente op z'n mooist in iedere jaargetijde

Geniet van een midweek weg samen of met uw vrienden in Mooi Twente Lodges. Luxe lodges voorzien van een buitenspa en sauna in een prachtige omgeving, perfect voor het maken van fietstochten en wandelingen. Laat de dagelijkse stress achter je en maak van deze vakantie een onvergetelijke ervaring. Boek nu jullie verblijf bij Mooi Twente Lodges.


Lees meer