Op een werkelijk unieke locatie in Markelo – Hof van Twente, omgeven door prachtige natuurgebieden, staat het nieuwste project Mooi Twente Lodges. Met goed toegankelijke natuurgebieden voor wandelaars en fietsers is dit een perfecte vakantiebestemming. Met het gezellige dorpshart van Markelo op slechts enkele minuten rijden.

In het kort

  • luxe en vrijstaande lodges in een prachtige natuurlijke omgeving
  • Aan de rand van het dorp Markelo
  • Uniek eigentijds design met een fraaie aangelegde tuin en terras
  • Twee slaapkamers, twee badkamers, sauna en spa
  • Oppervlak lodge 70 m2 met aanvullend 30 m2 aangelegd terras
Boek nu

Bekijk de video presentatie van Mooi Twente Lodges

Wellness pakket

Om optimaal te genieten ligt er een wellness pakket klaar met de heerlijke luxe geuren van Atelier Rebul en een zachte badjassen. 

Van alle gemakken voorzien

Twee slaapkamers, twee badkamers en een sauna staan garant voor een comfortabel verblijf. Vanzelfsprekend ontbreekt een spa aan het terras niet. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien zoals een Nespresso koffiemachine en de living is gezellig en smaakvol ingericht. De bedden zijn opgemaakt, hand- en keukenlinnen is inbegrepen en badjassen liggen voor u gereed in de lodge.

Sfeervol en warm

Veel aandacht is er besteed aan de inrichting en uitrusting van de lodge, terras en aanleg van de tuin.

Zorgvuldig gekozen meubels en accessoires dragen bij aan een luxe en eigentijdse sfeer van de lodge. Plafondspots en indirecte verlichting zorgen zowel binnen als buiten voor een warme ambiance.

privacy, licht en Ruimtelijk

De lodges hebben een ruimtelijke uitstraling met floor to ceiling ramen. Het terrein en de tuinen zijn deels aangelegd en door lage begroeiing geeft dat op dit moment nog wat minder privacy in de spa. De paden en parkeerplaatsen worden half verhard uitgevoerd en passen daarmee in de natuurlijke setting van het park.

Direct boeken

VOOR HET ULTIEME GEVOEL VAN ONTSPANNING LEKKER BIJKOMEN IN EIGEN SPA AAN  HET TERRAS NA WEER EEN DAG IN DE HOF VAN TWENTE.

Boek een luxe wellness lodge bij  Mooi Twente Lodges