ACTIEF TWENTE

EEN PRACHTIGNETWERKAAN WANDEL- EN FIETSROUTES

Rijd over de opvallende essen, de typische glooiende akkers in het Twentse landschap en verken de vijf heuvelen of kies een van de wandelroutes waarvan er zelfs een is onderscheiden als de mooiste van 2018. Ervaar dat Twente de perfecte vakantiebestemming is voor fietsers en wandelaars.

Lees verder
EEN EIGEN LODGE

Een luxe uitvalsbasis

Zorgvuldig gekozen meubels en accessoires dragen bij aan een luxe en eigentijdse sfeer van de lodge. Plafondspots en indirecte verlichting zorgen zowel binnen als buiten voor een warme ambiance. Een bijzonder stijlelement is ook de pergola welke is voorzien van elektrische zonwering.

Lees over de Lodges
ER OP UIT

GENOEG TE ONTDEKKEN ENBELEVEN ROND MARKELOO

Verveling komt niet voor bij een verblijf in Markelo. De directe omgeving Hof van Twente en de hele regio Twente biedt zo veel afwisseling dat je er altijd een verassend leuk uitstapje kunt maken. En bovendien zijn er tal van bezienswaardigheden en jaarlijks terugkerende evenementen. Ontdek Markelo, ontdek Twente!

Lees verder

In Twente heerst rust en is er volop ruimte om te onthaasten in de natuur.

NATUUR

Oogstrelend mooi stukje Nederland

Waar kun je nog helemaal tot rust komen en genieten van ongerepte bossen, weilanden omringd met houtwallen in een glooiend landschap en de landelijke sfeer proeven? Het kan nog in de Twentse natuur, het landgoed van Nederland waar het leven op een rustiger tempo verloopt. In Twente laat men zich namelijk niet opjagen!

Lees verder
EEN EIGEN LODGE

Uw eigen wellness

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en uitrusting van de lodge, terras en aanleg van de tuin. Twee slaapkamers, twee badkamers en een sauna staan garant voor een comfortabel verblijf. En vanzelfsprekend ontbreekt een Spa aan het terras niet.

Lees over de Lodges
CULTUUR & GASTRONOMIE

Proef de cultuurin twente

Twente is zeer rijk aan kunst en cultuur met tal van musea, theaters, galeries en evenementen. Er zijn kunstroutes, markten en tal van workshops die het hart van de cultuurliefhebber weten te veroveren. En wat is er heerlijker om na een museumbezoek aan tafel te schuiven in een van de toprestaurants.

Lees verder