Geniet van een unieke vakantie vol cultuur en culinaire hoogtepunten bij Mooi Twente Lodges. Ons Cultuur & Culinaire arrangement biedt 3 overnachtingen, entreekaarten voor het Rijksmuseum Twente, een 4-gangen wildmenu en meer. Boek nu uw verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie in Twente!


Bent u op zoek naar een unieke vakantie weg vol cultuur en culinaire hoogtepunten in Twente? Zoek dan niet verder want bij Mooi Twente Lodges bieden we het perfecte arrangement voor u! Ons Cultuur & Culinaire arrangement is geldig van 1 januari tot 31 maart 2023 (met uitzondering van de feestdagen) en biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie.

Geniet tijdens uw verblijf van de comfortabele accommodatie van onze welness lodges, met onder andere een sauna en buitenspa. Bezoek vervolgens het Rijksmuseum Twenthe, waar u momenteel twee bijzondere tentoonstellingen kunt bewonderen: de tentoonstelling van Sofonisba Anguissola, een van de meest getalenteerde portretkunstenaars van de Italiaanse zestiende eeuw, en de tentoonstelling van Carlijn Kingma, waarbij ze met behulp van de metafoor “geld als water” de wereld van het grote geld tot leven brengt.

Op uw aankomstdag kunt u ook genieten van een heerlijk 4-gangen wildmenu in het bijgelegen restaurant de Hoeve. Daarnaast ontvangt u van ons een gratis wandelroute, zodat u de prachtige omgeving op een actieve manier kunt verkennen.

Inbegrepen in ons Cultuur & Culinaire arrangement zijn 3 overnachtingen, 3 ontbijtmanden, entreekaarten voor het Rijksmuseum Twente, het wildmenu op aankomstdag en de eindschoonmaak. Bedlinnen etc. zijn exclusief. Boek nu uw verblijf bij Mooi Twente Lodges en beleef een onvergetelijke vakantie vol cultuur en culinaire hoogtepunten!

Inbegrepen

  • 3 overnachtingen in een wellness lodge met sauna en buitenspa
  • Elke ochtend uitgebreide ontbijtmand
  • 4-gangen Wild diner in Bistro de Hoeve op landgoed Kattenbergse Hoeve op dag van aankomst
  • Entree voor twee Rijksmuseum Twente
  • Eindschoonmaak, bedlinnen, badjassen en handdoeken

Prijs voor het gehele verblijf

Nu vanaf € 595,-


Op basis van 2 personen

of vanaf € 755,-


Op basis van 4 personen

excl. toeristenbelasting á € 1,10 p.p./p.n.

BOEK EEN LUXE WELLNESS LODGE BIJ MOOI TWENTE LODGES