Verwen je zintuigen en verrijk je geest met ons betoverende Cultuur en Culinair Arrangement bij Mooi Twente Lodges. Ons Cultuur & Culinair arrangement biedt 2 overnachtingen, entreekaarten voor Museum Nohero in Delden of het Rijksmuseum in Enschede, een 4-gangen Wild diner en meer. Boek nu jouw verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie in Twente!

Ben je op zoek naar een unieke vakantie weg vol cultuur en culinaire hoogtepunten in Twente? Zoek dan niet verder want bij Mooi Twente Lodges bieden we het perfecte arrangement voor jou! Ons Cultuur & Culinaire arrangement is geldig van 1 september tot en met 29 februari (met uitzondering van de feestdagen) en biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Geniet tijdens jouw verblijf van onze comfortabele Wellness lodges, met onder andere een sauna en buitenspa. Bezoek vervolgens Museum Nohero in Delden of het Rijksmuseum in Enschede. Ontdek kunst en cultuur op zijn best met een bezoek aan een van deze inspirerende musea.

Op jouw aankomst dag kan je ook genieten van een heerlijk 4-gangen Wild diner in het bijgelegen restaurant Bistro de Hoeve. Daarnaast zal er ook een lokaal flesje wijn op de kamer staan bij aankomst zodat je de dag heerlijk af kunt sluiten in de privacy van jouw eigen lodge. Elke ochtend wordt er een Luxe Twentse ontbijt box boordevol lekkernijen rechtstreeks bij de lodge gebracht. Begin jullie vertrek dag met rust en comfort en geniet de hele dag van jullie lodge op jullie ‘Lazy Sunday’

Inbegrepen in ons Cultuur & Culinaire arrangement zijn 2 overnachtingen, 2 ontbijtmanden, entreekaarten voor Museum Nohero of het Rijksmuseum in Enschede, het 4-gangen Wild diner op aankomst dag, een heerlijk flesje wijn en een late check-out tot 17:00. Boek nu jouw verblijf bij Mooi Twente Lodges en beleef een onvergetelijke vakantie vol cultuur en culinaire hoogtepunten!

Inbegrepen

  • 2 overnachtingen in een Panorama lodge met buitenspa
  • Elke ochtend een luxe Twentse ontbijt box met streekproducten
  • 4-gangen Wild diner in Bistro de Hoeve op de aankomst dag
  • Fles wijn in de lodge bij aankomst
  • Entreekaarten voor Museum Nohero of het Rijksmuseum in Enschede
  • Late check-out tot 17:00
  • Bedlinnen en handdoeken

Prijs per persoon

€ 475

Bezetting: 2 personen

€ 348

Bezetting: 3 personen

€ 285

Bezetting: 4 personen

Excl. Toeristenbelasting á €1,10 p.p./p.n., Reserveringskosten á €9,95 en Schoonmaakkosten á €75


Direct aanvragen